Smartlappenkoor Lingewaard

Even voorstellen

                                              

Wij zijn het smartlappenkoor Lingewaard. Ons koor is opgericht in september 2004 en wij zingen onder muzikale leiding van Dirigent Harry Demon. Ons koor bestaat momenteel uit 55 leden van uiteenlopende leeftijd. Een leeftijdsgrens kennen wij niet. Iedereen die van zingen houdt is van harte welkom. Op aanvraag treden wij o.a. op bij verpleeghuizen, verzorgingshuizen en op festivals. We zingen smartlappen en levensliederen van vroeger en nu voornamelijk in het Nederlands.

Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Cultureel Centrum De Kinkel. Van Ambestraat 1 6681AK Bemmel. Wilt u eens komen luisteren of misschien zelfs meezingen, dan bent u van harte welkom. Belt u dan even van tevoren met:
Jan Vos telefoonnummer 06-22076004 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Met uw privacygegevens gaan wij om volgens de richtlijnen van de AVG.

 

 

 

 

Onze sponsoren

ProcesPartners

 

 Het Korenfestival Bemmel Zingt wordt in 2024 eenmalig verplaatst naar Zondag 2 Juni. Info volgt z.s.m. op onze nieuwe website

 

 

 

e-Boekhouden.nl